Előfizetői tartalom

Október óta nem volt ilyen parádés sorozata az amerikai Nasdaqnak

Portfolio
A zárás előtti percekben távolodott el történelmi csúcsától a világ talán leginkább figyelt részvényindexe, az S&P 500, illetve vele együtt a technológia-túlsúlyos Nasdaq is, igaz nem volt nagy az esés és utóbbi index sorozatban a 8. egymást követő kereskedési napon emelkedett, amire október óta nem volt példa. Közben a minap nagy felfordulást okozó Tesla árfolyama 5%-os eséssel fejezte be a napot az amerikai tőzsdefelügyelet elinduló vizsgálódásának hatására. A Morgan Stanley stratégái nagy részvénypiaci korrekcióra figyelmeztetnek, mert szerintük ez a piaci emelkedés már olyan, mintha egy ember mindkét lábát eltörve is igyekezne előrejutni.

2018. augusztus 09. 22:06 Megosztás Az utolsó pillanatban billent meg Amerika A zárás előtti utolsó negyed órában az eladók kerültek túlsúlyba és így kissé süllyedt mindhárom vezető amerikai részvényindex. Az S&P 0,1%-os, a Dow Jones pedig 0,3%-os...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés