Előfizetői tartalom

Olcsóbb ruhákkal venné fel a kesztyűt az Abercrombie

Portfolio
Jó hírekkel szolgált a tulajdonosoknak és a vásárlóknak is a termékeit nem titkoltan cooloknak és szépeknek áruló Abercrombie & Fitch a negyedéves számaiban. A vállalat egyrészt a vártnál nagyobb nyereséget jelentett, másrészt arról számolt be, hogy a marketingköltségek jelentős növelésével, olcsóbb árakkal felveszi a versenyt az olyan trendi márkákkal mint a Zara vagy a H&M.

Olcsóbb lesz az Abercrombie Tegnap tette közzé az Abercrombie & Fitch a negyedik negyedéves gyorsjelentését, mely szerint bár a vállalalat a pénzügyi évének utolsó három hónapjában bevétel és egyszeri tételek nélküli egy részvényre jutó eredmény soron is elmaradt az egy évvel ezelőtti időszaktól, az elemzői várakozásokat rendre 3 illetve 30 százalékkal teljesítette...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés