Előfizetői tartalom

Olcsón akarsz vásárolni? Ezt a 10 részvényt figyeld!

Portfolio
Ígéretes részvényeket gyűjtöttek össze a Goldman Sachs elemzői, amelyekre nagy felértékelődés várhat a következő hónapokban. A 10 "legolcsóbb" papír között találunk több amerikai légitársaságot, de van luxuscég és teherautó-gyártó is a listán. Akár 30-50%-os emelkedés jöhet ezekben a papírokban a Goldman Sachs saját célárai alapján.

Emelkedés vár idén a részvénypiacokra a Goldman Sachs elemzői szerint, különösen az egészségügyi vállalatok és a ciklikus fogyasztási javak szektorának képviselői húzhatják felfelé az indexeket. Az elemzők most összegyűjtötték azokat a részvényeket, amelyekben a legnagyobb a felértékelődési potenciál, ahol a legnagyobb a különbség a céláruk és a jelenlegi árfolyam...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés