Előfizetői tartalom

CIG Pannónia: Csurgó Ottóval elindul a nem-életbiztosító is

Portfolio
A legutóbb a Groupama Garancia nem-életbiztosítási üzletágát vezető Csurgó Ottó vezetésével megkezdi jövőre aktív üzleti tevékenységét a CIG Pannónia nem-életbiztosítási tevékenységet végző leányvállalata, a CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító Zrt. - közölte a társaság a BÉT honlapján. Az életbiztosító bejelentette azt is, hogy a társaság alaptőkéjét közel 45 millió forint névértékű dolgozói részvénnyel megemelték.

A társaság igazgatóságának tegnapi döntése alapján a szükséges felügyeleti engedélyek birtokában a regionális életbiztosítói tevékenysége mellett nem-életbiztosítási tevékenységét is ki fogja építeni a cég Magyarországon és a régióban. A társaság célja, hogy rövid időn belül a hazai és regionális nem-életbiztosítási piac meghatározó szereplőjévé váljon....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés