Előfizetői tartalom

Itt a legjobb a világon nyugdíjasnak lenni!

Portfolio
Közzétette legfrissebb listáját a Natixis, amelyből meg lehet tudni, hogy melyek a legbiztonságosabbnak tartott országok, ha az időskorról van szó. A 2014 Global Retirement Index alapján Svájc, Norvégia és Ausztria végzett az élen. Magyarország a 150 értékelt ország közül a 43. helyre tudott felkerülni, ami a legrosszabb helyezés a visegrádi országok közül. Az index értékeit 20 mutató alapján számítják, szempont például a jövedelmi és pénzügyi helyzeten kívül az egészségügyi szolgáltatások minősége, de egyéb tényezők is megváltoztathatják a helyezéseket - írja a Pensions & Investments.

Kiemelt téma lesz a nyugdíjbiztosításoké a Portfolio.hu Biztosítási Konferenciáján. Regisztráljon Ön is! Több szolgáltató is értékeli a világ országainak nyugdíjrendszereit, az egyik közülük a Natixis Global Asset Management, amely tegnap publikálta friss indexének az eredményeit. Ebből kiderült, hogy Svájc vette át a vezetést Norvégiától, amely tavaly a Global...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés