Előfizetői tartalom

Szárnyalással indították első napjukat a lengyel biztosítóóriás részvényei

Portfolio
Ma kezdődött meg a legnagyobb lengyel biztosító, a PZU kereskedése a lengyel tőzsdén, amely a Concorde szerint jó vétel lehet a kibocsátási árat nem sokkal meghaladó árfolyamon. A társaság részvényei 12,6%-kal értékelődtek fel a kibocsátási árhoz képest a délelőtt folyamán, miközben a cég papírjai a legforgalmasabbak a Varsói Tőzsdén, forgalma 3,8 milliárd zloty.

Az alábbiakban változatlan formában közöljük a Concorde elemzésének összefoglalóját: "Tőzsdére megy a legnagyobb lengyel biztosító, inkább csak rövid távon, trading jelleggel tartjuk vonzónak Szerdán megkezdődik a legnagyobb lengyel biztosító, a PZU tőzsdei kereskedése. A lengyel állam és egy holland biztosító, az Eureko összesen 29.9%-os részesedést értékesítenek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés