Előfizetői tartalom

Óriási meglepetés! - Kik lettek az új BUX és BUMIX tagok?

Portfolio
A BÉT kialakította az új BUX, illetve BUMIX kosár összetételét. A BUX kosár a Danubius, Rába, Pannonplast és talán legnagyobb meglepetésre az Econet részvényekkel bővült, a Borsodchem közel jövőbeli tőzsdei kivezetése miatt kikerült abból. A BUMIX kosárba a Graphisoft Park kerül be, míg az Elmű kiesik onnan.

Kapcsolódó cikkünk2007.02.21 12:50 Elitklub: kik lehetnek áprilistól az új BUX tagok?Az új kosár 2007. április 2-től a következő részvényeket tartalmazza majd: Danubius , Econet , EGIS, ÉMÁSZ, FHB, Fotex, Magyar Telekom, MOL, OTP, Pannonplast , Rába , Richter Gedeon, Synergon, TVK. A BUMIX index esetében a felülvizsgálati kritériumokat a jelenleg nem indextagok közül a Borsodchem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés