Előfizetői tartalom

Óriási optimizmus a profi befektetők körében

Portfolio
Közzétette a Bank of America Merrill Lynch a szokásos havi alapkezelői felmérését, melyből az derül ki, hogy a profi befektetők igencsak optimisták. A bullish befektetők aránya több éve nem látott magasságba emelkedett, a portfóliókban lévő készpénzállomány pedig igen alacsony szintre zuhant - írja a Business Insider.

Havi rendszerességgel publikálja globális alapkezelői felmérését a Bank of America Merrill Lynch, a legutóbbi felmérés azt mutatta, hogy a profi befektetők körében az optimizmus évek óta nem látott magasságba szökött. A kockázati étvágy, amit a társaság a bullish válaszadók arányával mér, 2004 eleje óta nem látott szintre emelkedett.Ezzel párhuzamosan pedig a befektetési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés