Előfizetői tartalom

Ötezer dolgozó kerül az utcára a Panasonicnál

Portfolio
5000 dolgozóját bocsátja el a Panasonic autóipari és ipari üzletágából a hatékonyságjavítási intézkedések nevében. A társaság az elmúlt három évben folyamatosan veszteséges volt, de a folyó évre már nyereséget jósol a menedzsment. Ebbe azonban még beleszólhat a jen árfolyamának alakulása, miután a cég erősen exportorientált.

Nagy elbocsátásra készül a Panasonic A hatékonyságjavítási intézkedések nevében komoly elbocsátást tervez a Panasonic, az autóipari és ipari szegmensben 5000 fős elbocsátást helyezett kilátásba - tudta meg a Reuters. A két divízió összesen 110 ezer főt foglalkoztat, vagyis a cég dolgozóinak mintegy harmadát. Az elbocsátás az üzletág munkaerejének közel 5%-át érinti....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés