Előfizetői tartalom

4000 forint alatt az OTP - Mit mondanak a brókerek?

Portfolio
Rég nem látott esés bontakozott ki a mai kereskedésben az OTP piacán, a lejtmenethez ráadásul kimagasló forgalom társul. A papírok az elmúlt percekben 10%-os mínuszba zuhantak, így a kereskedésben automatikus szünetre került sor. Az alábbiakban hazai üzletkötőket kérdeztünk meg az OTP piacán zajló folyamatokról, a befektetői reakciókról, valamint arról, hogy a jelenlegi szinteken látnak-e jó beszállót a részvényekbe.

Burány Gábor - Strategon Az üzletkötő az OTP részvényeinek napok óta tartó heves esése láttán elmondta, elviekben lennének már jó beszállási lehetőségek a jelenlegi árszinteken, azonban a mai igen komoly mínusz sok long pozícióban lévő befektetőt késztethet likvidálásra. emiatt Burány Gábor a mai kereskedésben, valamint hétfő délelőtt még erős eladói nyomásra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés