Előfizetői tartalom

25 milliós kárt okozott a bankrobbantó

Portfolio
Budapesten, a Lehel út egyik lakóházának alsó szintjén, a CIB bankfiók utcafronti bejárati oldalán január 13-án hajnalban bomba robbant. Az előzetes felmérés alapján az épület szerkezetében körülbelül 25 millió forint kár keletkezett, a lakásokban a felmért kár összege összesen 1,5 millió forint - olvasható a lakóház biztosítója, az Aegon Magyarország közleményében.

A hét elején robbanás történt a fővárosi Lehel út egyik társasházában, amelynek célpontja a házban található CIB Bank fiókja volt. A társasház biztosítója az Aegon Magyarország, a biztosítót az épület tartószerkezetében keletkezett károk terhelik. A lakásokban keletkezett károk felmérése már a robbantás napján megkezdődött, és szerda délutánra nagyrészt be is...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés