Előfizetői tartalom

A Wells Fargo is jót jelentett (2.)

Portfolio
A JP Morgan egy órával korábbi gyorsjelentéséhez hasonlóan a várakozásokat meghaladó első negyedéves eredményről számolt be a Wells Fargo is. Az amerikai bank az év első három hónapjában 75 centes egy részvényre jutó eredményről adott számot a várt 73 centtel szemben, bevételei pedig 20,5 milliárd dollár helyett 21,6 milliárd dollárt tettek ki. A gyorsjelentés közzétételét követően a bank árfolyama 1,1%-kal csütörtöki záróértéke alatt mozog a nyitás előtt.

A gyorsjelentés főbb pontjaI: - Egy év alatt 13%-kal növekvő profit - 12 centről 22 centre növelt negyedéves osztalék - a bank kihasználja a versenytársak gyengélkedését a hitelezésben és az európai eszközvásárlásokban - a bank hitelezési értékvesztése 2007 óta a legalacsonyabb szintre esett Az elemzői várakozásokat felülmúlva a bank első negyedéves profitja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés