Előfizetői tartalom

Csányi veszélyesnek tartja a tranzakciós adó bevezetését

Portfolio
Ma tartotta éves rendes közgyûlését az OTP Bank. Az eseményen Csányi Sándor elmondta, mindenkinek az az érdeke, hogy az IMF megállapodás létrejöjjön, hiszen a megállapodás az ország és a vállalatok finanszírozása szempontjából is jelentős könnyebbséget jelentene. A Széll Kálmán terv 2.0-ban bejelentett új adókkal, például a tranzakciós adóval és a telefonadóval kapcsolatban a bankvezér elmondta, azok negatívan hatnak az OTP-re, Csányi azt reméli, hogy a tranzakciós adó bevezetését a kormány még átgondolja.

2012. április 27. 13:13 Megosztás Felülvizsgálatot kezdeményez az OTP a Szegedi Ítélőtábla döntésével kapcsolatban Újságírói kérdésre Csányi Sándor elmondta, a bank vezetése nem számít a hitelportfólió jelentős romlására idén. Az IMF...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés