Előfizetői tartalom

Devizahiteles mentőcsomag: 400-500 milliárdot vállalnak át a bankok

Portfolio
A bankok 400-500 milliárdos terhet vállalnának a következő évekre a devizahiteles probléma megoldása érdekében, ezt tartalmazza a kormánynak benyújtott átfogó javaslatcsomagjuk - mondta Kovács Levente, a Bankszövetség főtitkára egy tegnapi konferencián. A 7,5 millióig adómentes végtörlesztési támogatás lehetőségét továbbra is határozottan ellenzik.

A LeitnerLeitner adótanácsadó vállalat és a budapesti osztrák nagykövetség kereskedelmi osztálya által szervezett konferencián a Reuters jelentése szerint Kovács Levente arról beszélt, hogy 400-500 milliárd forintos pótlólagos terhet vállalnak a bankok a kormánynak benyújtott csomagjukban a következő évekre, hogy megoldják a deviza jelzáloghitelek problémáit. Hozzátette:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés