Előfizetői tartalom

Másfél milliárdos lehet a CIG Pannónia tőkeemelése

Portfolio
Az áprilisi, tőkeemelésről szóló közgyűlési döntés alapján zárt körben, kamatozó részvényeket bocsát ki a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. - erről döntöttek a vállalat mai, rendkívüli közgyűlésén. A "B" és "C" sorozatú, szavazati jogot biztosító, dematerializált részvényeket 2017 szeptemberében "A" sorozatú részvényekké alakítja át a társaság. A közgyűlésen három új igazgatósági tagot is megválasztottak - közölte a biztosító. A tőkeemelés mértéke várhatóan közel 1,5 milliárd forint lesz.

Rendkívüli közgyűlést tartott ma a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt., melynek elsődleges témája az áprilisi közgyűlésen született, tőkeemelésre vonatkozó döntés megvalósítása volt. A 2012. április 19-én tartott éves rendes közgyűlés felhatalmazta az Igazgatóságot, hogy a társaság alaptőkéjét 2013. április 30-ig legfeljebb 215 millió Ft névértékű, kamatozó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés