Előfizetői tartalom

Felfüggeszti a hitelkiváltásokat a Fundamenta

Portfolio
Felfüggeszti a lakáshitelek kiváltását célzó áthidaló kölcsönigények befogadását a Fundamenta - közölte csütörtökön a társaság. A cég eddig a nála megtakarítással rendelkezőknek nyújtott ilyen hitelt, úgy tűnik azonban, elérte kapacitásbeli korlátait. Az eddigi hitelkiváltó igényléseknek köszönhetően idei lakáshitel-kihelyezése a korábban tervezett 30-32 milliárd helyett így is 40-45 milliárd forint lesz.

Kapcsolódó cikkünk2011.10.04Végtörlesztés, hitelháború, Fundamenta - Mi az igazság?A Fundamenta-Lakáskassza közleménye szerint elsődleges tevékenységük a lakás-előtakarékossági betétek gyűjtése, valamint ehhez kapcsolódóan lakáskölcsönök nyújtása. A lakás-takarékpénztár biztonságos, prudens, a PSZÁF által elvárt, a törvényi feltételeket betartó működésének...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés