Előfizetői tartalom

Hatalmas meglepetés jöhet az OTP-nél

Portfolio
A magyar kormány és az EU/IMF közötti megállapodás már be van árazva az OTP papírokba, a további emelkedéshez már a társaság működésének kellene javulást mutatnia, véli a Merrill elemzője. Bár a magyar bank részvényei továbbra is olcsónak mondhatók, a kockázatok miatt csupán tartás ajánlást fogalmazott meg az elemzőház. A bank márciusban teszi közzé tavalyi negyedik negyedéves gyorsjelentését, ahol komoly veszteségről számolhat be, áll a Merrill elemzésében.

Az IMF megállapodás már be van árazva A 10 éves magyar állampapír hozam 8,5 százalék környékére csökkent, a forint pedig év elejéhez képest közel 8 százalékot erősödött, ezért a Merrill elemzője úgy véli, az EU/IMF és a magyar kormány közötti megállapodás nagyrészt már be van árazva, a megállapodások elhúzódása inkább negatív kockázatokat rejt. Ahhoz, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés