Előfizetői tartalom

Megint nyereséges volt a magyar Allianz

Portfolio
2011-hez képest kisebb díjbevétellel és működési eredménnyel, de nyereségesen zárta a 2012-es évet a magyar Allianz. A legnagyobb potenciált a mezőgazdasági és a lakásbiztosítási területen látják az Allianznál, ugyanakkor a gépjármű-felelősség biztosítási piac további csökkenése várható. A digitális csatornák segíthetik az értékesítést, illetve a végtörlesztés elnyújtott negatív hatása sem lesz már idén hangsúlyos.

Eredmények Az Allianz IFRS szerinti 132 milliárd forintos díjbevétellel és 8,74 milliárd forintos működési eredménnyel zárta a 2012-es évet. Ezzel szemben 2011-ben 144,4 milliárd forintot tett ki a díjbevétele, a működési eredménye pedig 11,96 milliárd forint volt - mondta el Kisbenedek Péter, az Allianz vezérigazgatója. Csökkenő piacon nehéz teljesíteni Az Allianznál...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés