Előfizetői tartalom

Cáfolja az OTP a kazah bankvásárlást

Portfolio
Kazah lapértesülések szerint az OTP megvenné az Eurasian Bankot. A pénzintézet megszerzéséért három orosz bank mellett indul az OTP. Az OTP sajtóosztálya a Portfolio.hu kérdésére válaszolva elmondta, határozottan cáfolják a hírt, és bár a bank tőkehelyzete megengedi, hogy akvizíciókat hajtsanak végre és aktívan keresik is a lehetőségeket, az Eurasian Bankot nem kívánják megvenni.

Többen is versenyben vannak Az orosz VTB, az Alfa Bank és a PSB mellett az OTP is érdeklődik a kazah Eurasian Bank megvásárlásáért, a bankok előrehaladott tárgyalásokat folytatnak a kazah pénzintézet megszerzéséért. A kazah médiában megjelent, hogy az Alfa Bank, a PSB és az OTP előrehaladott tárgyalásokat folytat, de a VTB-vel is egyeztetéseket folytatnak a kazah pénzintézet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés