Előfizetői tartalom

Kötelező biztosítás: új díjhirdetést írt elő a PSZÁF biztosítóknak

Portfolio
A jogszabályok által meghatározott bonus-malus rendszer előírásainak betartatása érdekében több biztosítóval szemben intézkedést hozott a PSZÁF. A felügyeleti intézkedések - az ezekről megjelent félrevezető állításokkal szemben - önmagukban díjdrágítást nem idéznek elő - közölte a PSZÁF, egyúttal felhívta a figyelmet, hogy a már megkötött szerződések nagy részét nem érinti a felszólítás.

Közleménye szerint "A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) határozataiban 6 biztosítónak - Allianz Hungária Biztosító Zrt., Generali-Providencia Biztosító Zrt., K&H Biztosító Zrt., KÖBE Közép-európai Kölcsönös Biztosító Egyesület, Magyar Posta Biztosító Zrt., WÁBERER Hungária Biztosító Zrt. - megtiltotta, hogy kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés