Előfizetői tartalom

Magyar Raiffeisen: jobban sikerült a tavalyi év az előzőnél

Portfolio
Az előző évi felére, 47,4 milliárd forintra csökkent a Raiffeisen Bank vesztesége Magyarországon 2012-ben - közölte ma a Raiffeisen Bank International tegnap közzétett számaival összhangban Heinz Wiedner vezérigazgató. Az árfolyamgátban magas a részvételi arány a banknál, vállalati hitelállományát pedig nem csökkentette a társaság - említett két pozitívumot a vezérigazgató a sajtótájékoztatón.

Kapcsolódó cikkünk2013.04.10Ötvenmilliárdos veszteség a magyar RaiffeisennélHasonló témák is terítékre kerülnek a Portfolio.hu hitelezési konferenciáján. Regisztráljon Ön is! A társaság működési bevételei 10%-kal csökkentek tavaly, a céltartalék-képzés a teljes adózott veszteséghez hasonlóan 51%-kal, 65,7 milliárd forintra esett a Raiffeisennél. A társaság működési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés