Előfizetői tartalom

Matolcsy: meglepő bejelentések lesznek

MTI
Matolcsy György szerint "valószínűleg nem" lehet kiterjeszteni a Magyar Nemzeti Bankra (MNB) a pénzügyi tranzakciós illetéket, de a munkahelyvédelmi akcióterv ezen bevételi lába - attól függetlenül, hogy a teljes pénzügyi rendszer vagy csak 70-80 százaléka fizeti a tranzakciós illetéket - stabil. Elismerte, hogy a kormány a Költségvetési Tanáccsal, az EU-val és az IMF-fel is vitatkozik arról, hogyan teljesülhet a 3% alatti hiány jövőre. Tájékoztatása szerint meglepő fejlesztési beruházási döntések előtt állnak.

Vita mindenkivel A nemzetgazdasági miniszter az Országgyűlés foglalkoztatási és munkaügyi bizottságában tartott éves meghallgatásán hétfőn elmondta: az ősszel elfogadandó, 2013. január elsejétől hatályba lépő munkahelyvédelmi akciótervet a kormány szeretné elfogadtatni a Nemzetközi Valutaalappal (IMF) és az Európai Unióval (EU) is. Matolcsy György kiemelte: a munkahelyvédelmi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés