Előfizetői tartalom

Mégis elmarad az OTP-nél a nagy meglepetés?

Portfolio
A hét elején még arról számoltunk be, hogy az OTP akár hatalmas negatív meglepetéssel is szolgálhat a negyedik negyedéves gyorsjelentésében, hiszen a Merrill elemzői szerint a bankcsoport a Raiffeisenhez hasonlóan goodwill leírást hajthat végre, ami hatalmas veszteséget okozhat majd adózott eredmény soron. A társaság ma megjelent elemzői konszenzusa alapján azonban az elemzők többsége nem számol ezzel az egyszeri tétellel.

Az OTP Bank március 9-én vagyis jövő hét pénteken hajnalban teszi közzé tavalyi negyedik negyedéves számait. A várakozások alapján az egy évvel korábbi értékekhez képest az összes bevétel és a nettó kamatbevételek is 4 százalékkal bővülhettek, a díjak és jutalékok szinten maradhattak, miközben a működési költségek 7 százalékkal emelkedhettek az OTP-nél.A negyedév...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés