Előfizetői tartalom

Mi lesz a bankokkal 2014-ben? - Megszólalnak a vezérek

Portfolio
Talán még nehezebb év volt 2013 a magyar bankok számára, mint az előzőek - elég csak a tranzakciós illeték bevezetésére, a pótadóra, a szigorodó szabályozásra vagy a devizahiteles mentőcsomag körüli tartós bizonytalanságra gondolni. Az év végéhez közeledve megkérdeztük a nyolc hazai nagybank első emberét, hogy látják a mögöttünk hagyott évet, és mit várnak 2014-től. Heten válaszoltak alábbi kérdéseinkre: 1. Hogy értékeli 2013-at saját bankja és a bankszektor szempontjából? 2. Mik lesznek a legnagyobb kihívások saját bankja, illetve a magyar bankszektor számára 2014-ben? 3. Mely termékek és szolgáltatások területén hozhat növekedést 2014 saját bankjánál, illetve a bankszektorban?

Bencsik László vezérigazgató-helyettes, OTP 1. Az OTP Csoport szempontjából sikeres volt az elmúlt év. Üzleti tevékenységünk eredményét, valamint kiemelkedő tőke- és likviditási helyzetünket tovább javítottuk. Az OTP Csoport 2013 első kilenc hónapjában 135 milliárd forintos korrigált adózott eredményt ért el, ami 9%-kal magasabb a tavalyinál. Tőkemegfelelési mutatónk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés