Előfizetői tartalom

Nincs megállás: példátlan ütemben nő a magyar állami bank

Portfolio
Tovább növelné hitelezési aktivitását, fejlesztené refinanszírozási programjait és vidéki képviseleteket nyitna az EXIM. A vezérigazgató azt is elárulta a Portfolio.hu-nak adott interjújában, miként érinti a magyar exportőrök finanszírozását az ukrán válság. Nátrán Roland, aki jövő keddi hitelezési konferenciánkon előadóként lesz jelen, úgy véli: jelentős szinergiák vannak az EXIM programjai és a jegybank hitelprogramja között.

Regisztráljon Ön is a konferenciára! Portfolio.hu: Sokkal aktívabban hitelez ma az Eximbank, mint 2012 előtt, igaz, továbbra is elsősorban a hitelintézeteken keresztül. Hogy fest ma a termékpalettájuk? Nátrán Roland: Az Exportélénkítési Hitelprogramhoz (EHP) tartozó konstrukciók teszik ki hiteleink jelentős részét. Ezek azok, amelyek a hazai partner hitelintézetekkel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés