Előfizetői tartalom

Orbán Viktor: folytatjuk a devizahitelesek megmentését

Portfolio
A magyar kormány folytatja azt a politikáját, hogy segítse a devizában eladósodott családokat - mondta hétfőn az Országgyűlésben Orbán Viktor a Reuters tudósítása szerint. A miniszterelnök szerint "a kormány első helyen a deviza jelzáloghitelekkel" fog foglalkozni, és tovább tárgyal a bankokkal, hogy megnézzék, miként lehet megmenteni azokat, akiket eddig nem mentettek meg. A JP Morgan mai elemzésében felvetette, hogy az új jegybanki vezetéssel nőtt a jegybanki devizatartalék felhasználásának esélye a devizahitelek kezelésére.

Kapcsolódó cikkünk2013.03.04Londonban már látják a következő devizahiteles mentőcsomagotAz Index tudósítása szerint Z. Kárpát Dániel jobbikos képviselő hétfőn az Országgyűlésben kifogásolta, hogy a kormány részéről senki sem fogadta a Jobbik szervezésében tüntető devizahiteleseket, akik ezután a Jobbiknak adták át követeléseiket. Ezután arról beszélt, hogy a devizahitelesek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés