Előfizetői tartalom

Stratégiai befektetés az államnak is a CIG Pannónia

Portfolio
Az ELAN SBI által korábban megvásárolt, és jelenleg az MFB Invest tulajdonában álló CIG Pannónia részvényeket stratégiai befektetésként kezeli az MFB Invest, rövid távon ezek értékesítését nem tervezi - közölte a társaság a Portfolio.hu egyik múlt heti cikkéhez kapcsolódóan. Lódi Kata, a társaság befektetői kapcsolattartója egy mai sajtótájékoztatón elmondta: a lock upban érintett tulajdonosok többsége szintén nem értékesítette papírjait.

Kapcsolódó cikkünk2011.11.11Mi történt a CIG Pannóniával?Az ELAN SBI Capital Partners Zrt. tőkealap-kezelő az általa korábban kezelt ELAN European Tőkealap portfóliójába vásárolta a CIG részvényeket 2010-ben. A Tőkealap kezelését 2011 júliusától a Corvinus Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. látja el, 100%-os tulajdonosa az MFB Invest Zrt. lett - emlékeztet a Portfolio.hu-hoz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés