Előfizetői tartalom

Távozik az MNB-től Doubravszky (2.)

Portfolio
Leváltották a Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központjának (PFK) éléről Matolcsy György bizalmi emberét, Doubravszky Györgyöt - értesült a privatbankar.hu. Binder István felügyeleti szóvivő az MTI érdeklődésére csak annyit mondott: megerősíti, hogy "Doubravszky György a hét elején távozott a központ éléről".

A korábban pénzügyi ombudsmanként is dolgozó Doubravszky feladatait Freisleben Vilmos, az MNB felügyeleti területén működő fogyasztóvédelmi igazgatója látja el a jövőben. Doubravszky októberben kérte felmentését a pénzügyi jogok biztosa pozíciójából. A vele állítólag feszült viszonyban lévő Varga Mihály nemcsak őt engedte el, hanem egyúttal a hivatalát is megszüntette...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés