Előfizetői tartalom

Új nehézséggel szembesülhetnek a magyar biztosítók

Portfolio
Megjelent a végleges szabályozás, a FATCA az amerikai adózók azonosításával kapcsolatban. A hazai pénzintézeteknek - bankoknak és biztosítóknak egyaránt - a jövőben az egyezmény szövegét, illetve az egyezmény alapján megszülető hazai jogszabályokat is figyelembe kell majd venniük az amerikai számlatulajdonosok jelentésénél - hívja fel a figyelmet a Deloitte.

Szabályozási kérdések is terítékre kerülnek a Portfolio.hu március 21-ei biztosítási konferenciáján. Jelentkezzen Ön is! Az elmúlt hónapokban mind nemzetközi, mind hazai viszonylatban felgyorsultak az események az amerikai adózók külföldön tartott jövedelmeinek feltérképezését célzó, úgynevezett FATCA szabályozás területén. Megszületett és megjelent a végleges...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés