Előfizetői tartalom

Új stratégiai és pénzügyi terv a Deutsche Banknál

Portfolio
Bemutatta 2015-ig szóló és az azt követő időszakot is meghatározó stratégiai és pénzügyi tervét a Deutsche Bank. A terv értelmében 2015-ig legalább 12%-os adózott tőkearányos megtérülést (ROE) és 4,5 milliárd eurós évi költségmegtakarítást kíván elérni a társaság. A tervekre meredek emelkedéssel reagált a bank részvényárfolyama, amely jelenleg 0,7%-os plusz környékén mozog.

A Deutsche Bank közleménye szerint a társaság az alábbi lépésekkel kívánja erősíteni üzleti modelljét a megváltozott környezetben. A terv szerint a bank - megerősíti hosszú távú elkötelezettségét az univerzális bankmodell iránt, - létrehoz egy negyedik üzleti pillért, mégpedig az integrált eszköz- és vagyonkezelési divíziót, amely magába foglalja a korábbi vállalati...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés