Előfizetői tartalom

Váratlan eredmény a Goldmantól - Veszik a papírjait

Portfolio
A Goldman Sachs is pozitív meglepetést okozott a részvényeseinek: a várt 3,5 dollárral szemben 4,02 dolláros egy részvényre jutó eredményről adott számot az idei első negyedévre vonatkozóan. Az elemzői konszenzusban szereplő 8700 millió dolláros bevételt is túlszárnyalta 9328 millió dolláros bevételével. A bank részvényeinek árfolyama 2,3 százalékos pluszban jár a tőzsdenyitás előtt.

A jelentés főbb pontjai: - Várt feletti eredmény és bevétel - Éves alapon viszont az eredmény és a bevétel is csökkent - A befektetési banki üzletág szárnyalt - Konzervatív tőkegazdálkodás A Goldman Sachs 9,33 milliárd dolláros bevétellel, 2,03 milliárd dolláros nettó eredménnyel zárta az idei első negyedévet. A bank vártnál 7,2 százalékkal magasabb bevétele...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés