Prémium kategóriás budai ingatlan került az Appeninnhez

2017. november 14. 21:18    
nyomtatás
 
Az Appeninn Vagyonkezelő Holding közölte, hogy a társaság üzletrész-átruházás útján megszerezte a Pontott Termelő, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. üzletrészeinek 26%-át.

Kereskedés Appeninn-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén!

A lezajlott ügylet keretében az Appeninn 100%-os társasági részesedést szerzett a céltársaságban, amely tulajdonosa a 1121 Budapest, Normafa út 14. szám alatt található, kiemelten prémium környezetben fekvő ingatlannak.

Az ingatlan teljes alapterülete 3 563 négyzetméter, rajta kettő darab, összesen 1 200 négyzetméter alapterületű felépítménnyel. Az ingatlan területéről páratlan panoráma nyílik a budai hegyekre, ennek megfelelően prémium minőségű lakóingatlan fejlesztésére kiválóan alkalmas - olvasható az Appeninn Holding közleményében, amelyet a BÉT honlapján is megjelentettek.

A társaság tájékoztatott továbbá, hogy a céltársaság a közeljövőben APPENINN Hegyvidék Kft. néven folytatja a működését.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
FELIRATKOZOM
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium