Előfizetői tartalom

Robbannak az online értékesítések

Portfolio
Rekordot döntöttek az online vásárlások hétfőn Amerikában. Az adatok alapján a forgalom meghaladta az 1 milliárd dollárt, ezzel pedig minden idők legnagyobb bevételét generálták. Az úgynevezett Cyber Monday, a Hálaadást követő első hétfő az internetes kiskereskedelem legforgalmasabb napjának számít a karácsonyi szezonban.

Az elmúlt évhez képest ez 16%-os növekedést jelent és igen kedvezően fogadhatják a befektetők, főként hogy a Fekete péntek adatai alapján a kiskereskedelmi forgalom mindössze 0,3%-kal tudott bővülni. November eleje óta ráadásul már 13%-os a növekedés a tavalyi adatokhoz képest, ezzel elérve a 13,55 milliárd dolláros forgalmat. Bár valóban ez a nap volt a legforgalmasabb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés