Előfizetői tartalom

Roham indult az amerikai elnökválasztás előtt

Portfolio
A Fed közelgő szeptemberi kamatdöntő ülése, valamint az amerikai elnökválasztás előtt a cégek nagy hajrába kezdtek és nagy összegben vontak be forrást a kötvénypiacokról, kihasználva a jelenlegi alacsony kamatszinteket. Tegnap olyan nagyvállalatok értékesítettek kötvényeket, mint a Siemens, a Home Depot, a Honda, vagy a Duke Energy.

A tegnapi nap valóságos roham volt a vállalatoknál, olyan cégek adtak el kötvényeket a piacon, mint a Siemens, a Home Depot, a Honda, a Deere & Co., vagy a Duke Energy. A kibocsátások összértéke meghaladhatta a 22 milliárd dollárt. A cégek láthatóan versenyt futnak az idővel, és igyekeznek még a Fed szeptemberi kamatdöntő ülése és a közelgő amerikai elnökválasztás előtt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés