Előfizetői tartalom

Senki sincs biztonságban - Itt az újabb élelmiszerbotrány

Portfolio
Az elmúlt hónapokban egymást érték a nem megfelelő élelmiszerekkel kapcsolatos hírek. Európában még dagadt a lóhúsbotrány, mikor bejelentették, hogy egyes gabonapehely készítményekben üvegszilánkokat találtak. Ezúttal nem emberi, hanem állati fogyasztásra gyártott élelmiszerről derült ki, hogy káros a házi kedvencek egészségére, és közvetve az emberre is - írja a MarketWatch.

Visszahívásra kényszerült a Procter & Gamble egyik leányvállalata A Natura Pet Produscts nagy mennyiségű macskák számára gyártott száraztápot volt kénytelen visszarendelni a boltokból azt követően, hogy egyes készítményeiben szalmonella vírust találtak. Az állateledel világszerte forgalomba került, az érintett országok között szerepel az USA, Kanada, Dél-Korea, Japán...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés