Előfizetői tartalom

Sok múlik a Samsungnál az új csúcsmobilon

Portfolio
A napokban kerül az üzletekbe a Samsung két új csúcsmobilja, a Galaxy S8 és a Galaxy S8+. Nagy szüksége van a cégnek a Note 7-botrány után arra, hogy népszerű legyen a telefon, a mobil üzletág nyeresége ugyanis a felére zuhant az első negyedévben. A chipgyártás viszont jól teljesített, így a 2013-as rekordnegyedév óta nem látott profittal zárta a január-márciusi időszakot a Samsung. Ha ez így folytatódik, akkor a második negyedév a Galaxy S8 értékesítéseivel együtt újabb rekord lehet a cégnél.

A 2013 évi rekordnegyedév óta a legerősebb negyedév volt a lezárt időszak a Samsungál a profit tekintetében Dél-Korea legnagyobb technológiai vállalatának bevétele 2 százalékkal nőtt év/év alapon 50,5 ezer milliárd dél-koreai wonra a január-márciusi időszakban 9,9 ezer milliárd won működési eredménye volt a Samsungnak, ami egybevág a menedzsment korábbi prognózisával a...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés