Előfizetői tartalom

Szabadulnak a befektetők a drága részvényektől

Portfolio
A LinkedIn borzasztó gyenge negyedéves beszámolója erőteljes nyomás alá helyezte a közösségi média cégeket az USA-ban, de általánosságban véve is elmondható, hogy legutóbb a befektetők látványosan kezdték el adni a magas értékeltséggel (P/E) rendelkező amerikai cégeket. Ez arra utalhat, hogy egyre kevésbé hajlandóak fizetni már a növekedésért.

Adják a drága részvényeketA LinkedIn és a Tableau Software részvényei egyaránt közel 50 százalékot estek a legutóbbi negyedéves eredmények közzététele óta, ez pedig jelentős eladói hullámot váltott ki a közösségi média és a szoftver szektorban, melyek általában magas értékeltséggel jellemezhető, elsősorban növekedési részvények. A Bespoke Invest készített egy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés