Előfizetői tartalom

Szárnyal az olaj - Napok óta

Portfolio
A Baker Hughes által pénteken publikált kapacitásadatok óta valósággal szárnyal az olaj árfolyama. A keddi kereskedésben ismét több százalékkal került feljebb a Brent és a WTI típusú olajak jegyzésára. A fekete arany árfolyamát a meghatározó olajcégek által a napokban bejelentett tőkekiadás-csökkentési tervei is támogatják, sőt a gyengülő dollár is az olaj kezére játszik.

Megint szárnyal az olajElőző pénteken tette közzé a Baker Hughes, hogy az amerikai olajfúró kapacitások 1 hét alatt 94-gyel, mintegy 7 százalékkal csökkentek. A szervezet 1987 júliusától publikált adatai szerint abszolút értelemben ilyen mértékű csökkenésre még nem volt példa.A statisztikára aznap mintegy 8 százalékkal emelkedett a WTI és a Brent típusú olaj árfolyama...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés