Előfizetői tartalom

Korrigál a MOL pénteki esése után

Portfolio
Pozitív hangulatot láthattunk a pénteki kereskedésben Amerikában, mindhárom vezető index pozitív tartományban tudott zárni. Ázsiából nem érkezett komolyabb impulzus, mivel a jelentősebb ázsiai tőzsdék ma zárva tartottak. Makrogazdasági adat sem várható a mai napon, így Európában a kereskedés valószínűleg hangulati alapon zajlik majd.

Enyhe emelkedést láthattunk az észak-amerikai tőzsdéken a pénteki kereskedésben. A Dow 0,4 és az S&P 500 0,6 százalékos pluszban zárt. A legerősebb index Nasdaq volt, mely 0,9 százalékos pluszt tudhat maga mögött. Ázsiában több piacon is kereskedési szünet volt a mai napon. A japán tőzsde csak a ma, a hongkongi tőzsde szerdáig, a kínai börze pedig egész héten zárva tart....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés