Előfizetői tartalom

"Szélsőséges mozgások jöhetnek"

Portfolio
A tegnapi pozitív amerikai záró ellenére ma negatív hangulat uralkodik a világban, miután az előzetes pletykáknak megfelelően a Moody's leminősítette a francia bankokat. Ez kihat az elmúlt napok során alulteljesítő pesti parkettre is, mely a negatív tartományban kezdheti a szerdai kereskedést - véli Pap Attila, a Quaestor pénzügyi tanácsadója.

A nap során a délutáni 14:30-as amerikai makroadatokra és a Merkel-Sarkozy konferenciabeszélgetés utáni esetleges nyilatkozatra lesz érdemes odafigyelni, mely során kiderülhet, hogy a görögök megkapják-e a 6. hitelrészletet. Továbbá azt sem szabad elfelejtenünk, hogy júniusban a Moody's jelezte, hogy három hónapon belül leminősítheti az olaszokat. Ez a három hónap pedig most...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés