Szemtelenül drága lesz Magyarországon az új iPhone

2017. szeptember 13. 08:46  english version   
nyomtatás
 
Minden idők legdrágább iPhone-ját mutatta be az Apple tegnap. A jubileumi iPhone X 999 dolláros kezdőártól vásárolható meg. Itthon a hivatalos ára még magasabb lesz, az új iPhone-ért akár közel félmillió forintot is kifizethetünk.

Kereskedés Apple-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén!

2017.09.13 10:09 Megvennéd az új iPhone-t? Szavazz!

Az Apple.hu közlése szerint az iPhone X kisebb, 64 GB változata 379 990 forint lesz, míg a 256 GB telefonért 436 990 forintot kell majd fizetni.

Ráadásul jó pár hónapot várni is kell rá, előreláthatólag csak novemberben kerül az üzletekbe az iPhone X.

Szemtelenül drága lesz Magyarországon az új iPhone

Forrás. AGP, fotós: Josh Edelsohn

Az iPhone8-sorozat olcsóbb lesz, a "szokásos" árazásnak közel megfelelő: a legolcsóbb iPhone8 264 990 forint lesz, iPhone8 Plus-t pedig már 303 990 forintért vehetünk. És már szeptember végétől megvásárolhatók.

Szemtelenül drága lesz Magyarországon az új iPhone

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk

F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
FELIRATKOZOM
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium