Előfizetői tartalom

Szép karácsonya volt az eBay-nek

Portfolio
Kétszámjegyű növekedésről számolt be az eBay a negyedik negyedévre a bevételek és a profit tekintetében, köszönhetően az erős karácsonyi szezonnak az online kereskedelemben, ami nemcsak az értékesítésekben, de az online fizetési üzletágban is erős növekedést hozott. Az eredményesség javulásához a veszteséges Skype eladása is hozzájárult.

A várakozásokat felülmúló számokat közölt az eBay 2011 negyedik negyedévére. A cég bevételei 35%-kal növekedtek, 3,38 milliárd dollárra, miközben az elemzők 3,32 milliárd dollárra számítottak, a társaság egy részvényre jutó eredménye pedig 0,60 dollárt ért el az egyszeri tételek hatásait kiszűrve, míg az elemzői konszenzus 0,57 dollár volt.A növekedést a negyedévben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés