Előfizetői tartalom

Szerinted mi az év legrosszabb befektetése?

Portfolio
Valósággal a földbe csapódott a bitcoin árfolyama, mégsem ez a lesz a legnagyobb bukás idén, köszönhetően az elmúlt napok oroszországi eseményeinek. Mostanra a rubel gyengülése a dollárral szemben lekörözte, így az orosz fizetőeszköz jó eséllyel pályázik az év legrosszabb befektetése címre, ha a főbb piacokat nézzük.

Sokáig úgy tűnt, hogy a bitcoin lesz az év nagy bukása befektetési szempontból, de az elmúlt napok orosz eseményei felülírták. Az orosz fizetőeszköz zuhanása eredményeként a rubel/dollár devizapár lett az év nagy vesztese: az év eleje óta 54%-ot gyengült a rubel az amerikai fizetőeszközzel szemben, a tegnapi záróárfolyammal számolva.A legrosszabb idei befektetések versenyébe...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés