Előfizetői tartalom

Szerződést bontott az E-Star és Sárospatak

Portfolio
A péntek este megtartott taggyűlés során az E-Star megállapodást kötött Sárospatak Város Önkormányzatával a felek közti szerződéses együttműködés közös megegyezéssel történő megszüntetéséről. A Sárospataktól befolyó összeget a vállalat a Raiffeisen felé fennálló hitelek visszafizetésére kell, hogy fordítsa, vagyis a kötvényesek a szerződésbontásból származó összegekből sem részesedhetnek.

A szerződés felbontását a sárospataki önkormányzat múlt héten már bejelentette:Kapcsolódó cikkünk2012.10.12Sárospatak fizetni fog az E-StarnakA mostani közlemény szerint a tranzakció lényeges elemei: Az E-Star ESCO Kft elengedi a Patakhő Kft.-vel szemben fennálló vevőkövetelésének mintegy 38%-át. A fennmaradó összeget (bruttó 268 000 000,- Ft) a Patakhő Kft. több részletben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés