Hová tűnt a Konzum és az Opus? - Videó technikai elemzés

2017. szeptember 13. 12:35    
nyomtatás
 
A nyár slágere a Despacito mellett egyértelműen a Konzum és Opus részvények voltak. A két papír a forgalom tekintetében pár hét alatt feljött a nagyok közé, és több olyan nap is volt, amikor még a nagy öreg OTP-t is lepipálták. Úgy tűnik azonban, a csoda csak pár hétig tartott, és a két tőzsdei üstökös fénye kifakult, visszaestek az illikvid kategóriába. Videónkban annak járunk utána, hogy mi tudna újra életet lehelni az Opus és Konzum részvényekbe.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garanciaHa megismerkednél a grafikonelemzéssel, stratégiákról és kereskedési pszichológiáról tanulnál, akkor szeretettel várunk a Sikeres Kereskedő című tőzsdetanfolyamunkon.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk

F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
FELIRATKOZOM
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium