Előfizetői tartalom

Izzasztó nyár elé nézhet a tőzsde! - Videós elemzés

Portfolio
A májusi esős hangulatot nem csak az időjárásban, de a tőzsdéken is megtapasztalhattuk, jelentős lefordulásokat láthattunk a hónap eleji csúcsokról. Éppen ezért érdemes nagyító alá venni a fontosabb tőzsdéket és termékeket, illetve megnézni, milyen forgatókönyvek mentén lehet a megfelelő kockázatkezelés mellett piacra lépni. A Portfolio Trader legfrissebb videós elemzésében pont ezekre a kérdésekre keressük a válaszokat, tágabb perspektívába helyezve a mostani borongós hangulatot.

Az elemző videóban terítékre kerül az S&P500, a Nasdaq100, a DAX-index, valamint más európai indexek, de ugyanúgy kitérünk a fontosabb devizapárok, árupiaci termékek, bitcoin, illetve a magyar blue-chipek elemzésére is. Aki Portfolio Trader kereskedési számlát nyit, az rövid és hosszabb távú kereskedési, illetve befektetési ötletek mellett hetente kétszer tud hozzáférni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés