Előfizetői tartalom

Fel tud állni a pofon után Amerika? - Technikai elemzés

Portfolio
Méretes pofont kapott az S&P 500 a hét vége előtt,1,8%-ot esett miután eredményüket féltve profitrealizálásba kezdtek a kereskedők, így végül piros színű lett a heti gyertya is. Napi grafikonon azonban az éktelenkedő piros gyertya ellenére az emelkedő napokon volt jelentősebb a forgalom, összességében emelkedni tudott az OBV, ezért az esés kedvező beszállási lehetőségeket jelenthet a kockázattól nem visszariadó, gyors visszahúzásra spekuláló kereskedők számára.

S&P500Intel Pénteken újra lefordult a 22 dolláros szintről az Intel árfolyama, nem volt elég erő a vevőkben, hogy az ellenállás fölé hajtsák a részvényt. Az emelkedő trend vonaláról, vagy legkésőbb 20,50 dollárról még újabb lendületet vehetnek a bikák, alatta azonban letörhet a bikák szarva. Bank of America Ígéretes képet festenek a BAC részvényei, melynek grafikonján...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés