Előfizetői tartalom

Hol érdemes majd újra OTP-t venni?

Portfolio
Már éppen kezdett jól kinézni az OTP grafikonja, de a mai fundamentális hír tönkretette a bika több heti, fáradságos munkáját. A papír minden lehetséges támaszszinten kőként hullott át, azonban ahogy a fák nem nőnek az égig, az árfolyam sem eshet örökké. Alábbi cikkünkben a fordulásra alkalmas technikai pontokat vizsgáltuk meg a grafikonon. A kockázat jelenleg magas, így csökkentett pozícióméret mellett érdemes csak vétellel próbálkozni!

A múlt héten végre áttörte a 4180 forintos ellenállást az OTP árfolyama, azonban a mai kormányzati bejelentés hatására meredeken esni kezdett az árfolyam. A korábbi ellenállás 4180 forintnál azonban nem tartott ki, sőt elestek a további mentsvárat jelentő támaszok is. Előbb a 4130, majd a 4050 forintos szint adta meg magát (bár még van hátra a napból, így utóbbi támasz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés