Előfizetői tartalom

Ilyen káoszban is működik a technikai elemzés

Portfolio
Az éjszakai nagy amerikai megingásban is működtek bizonyos technikai szintek az S&P grafikonja onnan fordult ahonnan kell. Hosszú alsó kanóca és visszatesztje további emelkedést indikálna, persze ilyen körülmények között azért érdemes megvárni míg új csúcsra húzzák az indexet. Ma elemzésünkben az S&P 500 mellett a Magyar Telekom és az Erste grafikonját elemezzük részletesebben.

Tegnap éjszaka a B terv törlésének hírére komoly zakó bontakozott ki a határidős amerikai piacokon, az S&P futures közel 50 pontot szakadt percek leforgása alatt. A nagy szakadás azonban percek alatt tova lett és 1420 pont fölé húzták vissza az indexet. A fordulat nem hibá az 1390 pontos szintről történt. Itt található a legutóbbi erős támaszszint, valamint a legutóbbi emelkedő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés