Előfizetői tartalom

Kulcsszinten a magyar papírok - Technikai elemzés

Portfolio
Unalmas kereskedést várt mindenki a tagnapi napon, a zárva tartó Amerika miatt, de mint a következő grafikonokon is látható, ez nem így történt. A nyugdíjpénztári kalamajka közbeszólt, és megkezdődött a kitárazás, ami különösen a kispapírokat sújthatja. A hetet a DAX, a BUX, a Rába és OTP grafikonokkal zárjuk, valamint vetünk egy pillantást a határidős S&P500 indexre is.

Német és osztrák részvényekkel már 0,3%-os jutalékkal kereskedhet a Portfolio Online Tőzsde Rendszerében. DAX A töretlen emelekdő trend szobra a DAX továbbra is, emelkedő csúcsok és mélypontok követik egymást szépen libasorban a grafikonon. A 6900-as szint áttörése ismét megerősítené az emelkedő trendet, de mint a határidős S&P grafikon jelzi, ez vélhetően nem ma...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés